Chokoladesmagning

ChokoladesmagningChokolade siges at være gudeføde. Så en chokoladesmagning må vel være en bid af himmerige? I hvert fald bliver du med garanti sendt i den syvende himmel, når du smager dig igennem forskellige typer chokolade. Forkæl dig selv og én, du holder af med et gavekort til en bid af himmerige – eller chokoladesmagning for 2. Se udvalget herunder.

Smag, lyt og lær til en chokoladesmagning hos en professionel chokoladeproducent. Hør om kakaobønner, chokoladeproduktionen og de forskellige chokoladetyper. De fleste typer chokolade til chokoladesmagning er mørk, men du vil opdage, at der findes mange forskellige smagsvarianter inden for mørk chokolade.

Overvej et gavekort til chokoladesmagning for 2, næste gang du er inviteret til fødselsdag eller middag – det bliver med garanti favoritgaven!

Hvordan foregår en chokoladesmagning?

Chokoladesmagning foregår som regel i grupper hos selve chokoladeproducenten. Se eksempler her.

Her får du naturligvis lov til at smage forskellige typer chokolade, men derudover hører du også om de forskellige kakaobønner og hele processen, fra de høstes, til du putter den færdige chokolade i munden.

Der vil ofte være mulighed for at købe chokolade til fordelagtige priser hos producenten, når chokoladesmagningen er forbi.

Du finder chokoladesmagning mange steder i Danmark, men byer som København og Odense huser nogle kendte chokoladeproducenter, som du med fordel kan besøge.

Hvem deltager i en chokoladesmagning?

Måske synes du, at chokoladesmagning lyder som noget for børn? Det er det måske også, hvis du vælger en traditionel rundvisning på en chokoladefabrik, der primært producerer mælkechokolade.

Til en chokoladesmagning er chokoladen dog ofte med høje procenter af kakao i og derfor meget mørk. De fleste børn bryder sig ikke om denne meget mørke type chokolade og er derfor sjældent oplagte deltagere.

Ud over at det primært er voksne, der deltager i en chokoladesmagning, findes der ikke typiske deltagere – alle kan deltage!

  • Dig, der ikke kender til andet end børnenes mælkechokolade og gerne vil have udvidet din horisont.
  • Dig, der elsker kaffe og en god mørk chokolade og gerne vil lære mere om de forskellige typer.
  • Dig, der bare elsker chokolade vildt og øjner chancen for at mæske dig i de skønneste lækkerier.

Giv et gavekort til chokoladesmagning for 2 – Se udvalget her!

Når du online bestiller et gavekort til chokoladesmagning for 2, kan det være for at glæde to andre, næste gang du skal til fødselsdag eller middag. Det kan også være med den (søde) bagtanke, at du selv bliver den anden, som gavemodtageren inviterer med til chokoladesmagningen.

Chokoladesmagning for 2 er for både kærestepar, venner og kollegaer, så chancen for at du bliver inviteret med er heldigvis stor.

Køb gavekort til chokoladesmagning for 2 i udvalget herunder, og giv en oplevelse, der forsøder tilværelsen!

Viser alle 13 resultater

Copyright 2023 - Pilanto Aps