Whiskysmagning for 2 (eller flere)

WhiskysmagningDuften af malt med høje procenter på egefade… Whisky har en lang tradition bag sig, som du kommer til at værdsætte yderligere, når du prøver whiskysmagning. Lær om de forskellige whiskyer, og smag dig frem til din favorit. Det handler om både duft, smag og viden. Forær et gavekort til whiskysmagning for 2, og tag afsted på smagsoplevelse med din far, din kammerat eller en god kollega. Se mulighederne herunder.

Smag på whisky, lær om processen, og duft til ingredienserne til en whiskysmagning. Giv et gavekort til oplevelsen til fars dag, til studenten eller næste middagsinvitation.

Hvorfor tage til whiskysmagning?

”Er whisky ikke bare whisky fra forskellige producenter?” tænker du måske? Jo, i princippet er det – men whisky er også forskellige processer, forskellige dufte, forskellige ingredienser og forskellig lagring. Til whiskysmagning lærer du om det hele og lidt til.

  • Du bør tage til whiskysmagning, hvis du intet ved om whisky og gerne vil lære noget nyt.
  • Du bør tage til whiskysmagning, hvis du elsker whisky og gerne vil smage nye varianter.
  • Du bør tage til whiskysmagning, hvis du har brug for kvalitetstid sammen med én, du holder af.

Sådan foregår en whiskysmagning

Normalt starter en whiskysmagning med en rundvisning i huset hos producenten af whisky. Her ser du alle maskiner og processer og hører om, hvordan det rent praktisk foregår i den daglige produktion. Du bliver med garanti introduceret til historien bag netop denne whiskyproducent og lærer noget om de forskellige ingredienser og lagringer.

I forbindelse med smagningen af et antal whiskyer får du indblik i, hvilken forskel der er på dufte og smage, og afslutningsvis er der som regel gode priser på køb af whisky.

Store byer som København og Aarhus har sommetider flere steder, hvor du kan komme til whiskysmagning, men også mindre byer som Kolding og Stauning tilbyder interessante timer i selskab med whisky.

Mangler du en god gave? Se udvalget af whiskysmagninger her!

Har du tænkt på den perfekte gave til fars dag? Fødselsdag? Studenten? Eller værtsparret? Så er var et gavekort til whiskysmagning for 2 måske en god idé. Gavekortet giver modtageren mulighed for selv at vælge, hvem der skal med, og hvornår det skal foregå.

Du kan bestille et gavekort til whiskysmagning online herunder. Gavekortet kan leveres direkte til dig i din indbakke eller med posten, eller du kan købe gavekortet med levering direkte til modtageren i dennes mail eller postkasse. En genial løsning til dig, der skal give en gave, men ikke selv kan være til stede for at overrække den.

Køb en whiskysmagning for 2 på gavekort næste gang, du gerne vil overraske én, du holder af!

Viser alle 14 resultater

Copyright 2024 - Pilanto Aps