Spaophold for 2

Par der nyder et spaophold for 2Træk stikket ud, og slap af! Et spaophold for 2 er designet til komplet afslapning, og I bestemmer selv, hvad der skal ske under opholdet. Nyd fokus på wellness og tosomhed med din datter, din mand eller en god veninde. Book et spaophold for 2 på et af de mange hoteller i Danmark, eller besøg et af vores nabolande. Se mulighederne her nederst på siden.

Det er ren afslapning, når du tager på spaophold for 2 i Danmark. Udvalget af hoteller med spaophold i Region Midtjylland eller Region Nordjylland, er lige så imponerende som mulighederne for spaophold i resten af landet og i nabolandene Tyskland og Sverige. Du finder kort sagt spaophold overalt. Vælg selv dine behandlinger under opholdet, og tag afsted med den eneste ene, en god veninde eller et familiemedlem.

Kobl af med et spaophold for 2

Der er intet så afslappende som ro i omgivelserne og pleje af kroppen – både for mænd og kvinder.

På et spaophold for 2 kan I få en tiltrængt tosomhed og masser af tid til bare at være til. Nyd hinanden, maden og de forskellige wellness-behandlinger. Der er ingen køreplan for et spaophold. I afgør selv, hvornår, hvor meget og hvordan.

Tag på et spaophold for 2 med din bedre halvdel og få intimiteten tilbage i forholdet. Nyd et par dage væk fra det hele med en god veninde, eller få kvalitetstid sammen med din datter eller mor på et hyggeligt get-away med fokus på wellness.

Hvad er inkluderet i et spaophold?

Prisen på spaopholdet afgør som regel indholdet af pakken.

I prisen for et typisk spaophold for 2 er der inkluderet overnatning, morgenmad og adgang til wellness-områder med bad, sauna og mulighed for spabehandlinger. Nogle pakker inkluderer et antal spabehandlinger efter eget valg, andre inkluderer også middag og andre snacks under opholdet.

Meget af tiden på spaoplevelsen tilbringes i badekåbe og tøfler, og du booker som regel selv de behandlinger, du ønsker. Er I to afsted, kan I således sagtens få forskellige behandlinger. Foretrækker du ansigtsbehandling, og din mand en massage, kan I booke det samme tid, men hos hver sin behandler. Vil både du og din datter gerne prøve vildmarksbadet, så kan I gøre det sammen.

Hvilke hoteller tilbyder spaoplevelser?

Du finder spaoplevelser i Danmark på hoteller i hele landet og i nabolande som Sverige og Tyskland.

Søger du et spaophold i Jylland, er der muligheder i både nord og syd, ligesom der også er flere valgmuligheder for spaophold på Fyn og forskellige spaophold på Sjælland.

Der er spaophold for 2 i alle prisklasser, og indholdet er som regel præget af hvilke faciliteter og behandlinger, hotellet tilbyder.

Vælger du et ophold med spa i f.eks. Region Syddanmark, kan du på et spaophold i Sønderborg opleve, hvordan ude og inde kombineres i udendørsbad med udsigt over sundet. På et ophold i Helsingør kan du kombinere wellness med kasino, mens et spaophold i Kalundborg kan foregå på et decideret badehotel med mulighed for strandbadning.

Se udvalget af spaophold for 2 her!

Find dit spaophold for 2 herunder, køb et gavekort, og forkæl dig selv, eller forær det til en, der fortjener det!

Viser alle 15 resultater

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!