Familieophold

Familie der pakker til familieopholdFerietid – hvad skal I dog finde på? Familieophold er svaret. Hvad enten I er en børnefamilie, skal holde familietræf flere voksne sammen, eller I bare er jer to i jeres familie, så er det superfedt at tage på et familieophold. Og det behøver faktisk ikke være i en ferie, det kan bare en weekend – måske en forlænget weekend. Se mulighederne nederst på siden, og book i dag.

Nederst på siden finder du et stort og varieret udvalg af ophold for hele familien. Ophold som du kan booke hos en af vores pålidelige samarbejdspartnere. Og det er ikke kun i Danmark, men også i andre lande i hele verden.

Hvor skal I tage hen på familieophold?

Med det store og varierede udvalg kan det være svært at vælge, hvor I skal tage hen. Derfor er det vigtigt at afstemme jeres forventninger. Skal i slappe af, forkæles, underholdes eller lære nye, spændende ting? Eller måske lidt af det hele?

Hvis I vil blive i Danmark, kan I f.eks. opleve:

  • Overnatning i tagtelt og strandsurfing i Jyllands hovedstad, Aarhus
  • Det luksuriøse Comwell hotel i Fyns største by, Odense
  • Spa ritual og ophold på Hotel Kong Arthur i skønne København på Sjælland

Du kan også købe et åbent gavekort og så bestemme senere, hvor turen skal gå hen.

Hvis I vil til udlandet, er udvalget også stort. Fra minicruise til Oslo over gondolture i Venedig til Storbyferie i Europa.

Hvor kan jeg købe et familieophold?

Det kan du lige herunder. Tag familien med på råd, og find den oplevelse, I synes, virker tiltalende for jeres familie – lille som stor – og klik på Gå til shop. Så lander du på en side, hvor du enten kan booke en dato eller tid med det samme. Eller hvor du kan bestille et gavekort til senere brug.

Viser alle 160 resultater

Copyright 2024 - Pilanto Aps