Tesmagning for 2

En kop te til en tesmagningA cup of tea? Heldigvis er te mere end blot en sort kop te med mælk og sukker – til tesmagning for 2 får du lov til at smage en verden af tetyper og høre om hele processen fra plante til kop.

Sort, grøn eller hvid te – hvad er du til? Der findes mange typer te, og til tesmagning har du mulighed for at afprøve nye og velkendte. Invitér en du holder af til en skøn tesmagning for 2. Se udvalget her.

Hvilke typer te findes der?

Der siges at eksistere 1.500 forskellige typer te. Du får nok ikke mulighed for at smage dem alle til en almindelig tesmagning, men du kommer sikkert igennem de tre mest tilgængelige typer i Danmark, sort, grøn og hvid.

Uanset om du allerede er tedrikker eller gerne vil være det, så kan en tesmagning være en øjenåbner, og du vil med sikkerhed opleve, at te er meget mere end blot sort ”breakfast tea” med mælk og sukker.

Inviter én du holder af til tesmagning for 2 og få en hyggelig eftermiddag ud af at blive klogere på den sunde, varme drik.

Bestil et gavekort til tesmagning for 2 i udvalget herunder – det vil helt sikkert være en gave, der overrasker – på den gode måde!

Viser alle 3 resultater

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!