Cocktailsmagning

Cocktails til cocktailsmagningEn cocktailsmagning er en oplevelse, hvor du (måske) kan finde din favoritcocktail, hvis du ikke allerede har én. Hvis du har en, finder du måske en ny. Du får i hvert fald mulighed for at smage forskellige cocktails. Nederst på siden har vi samlet nogle steder, hvor du kan booke oplevelsen, og herunder kan du læse mere om, hvad det går ud på, og hvor i landet det afholdes.

Værten ved en cocktailsmagning er dedikeret til sit job med at lave forskellige cocktails. Han eller hun ser det som en pligt at give dig og de andre deltagere end helt fantastisk oplevelse ind i cocktailenes store smagsunivers.

Hvordan foregår en cocktailsmagning?

En cocktailsmagning starter oftest med en præsentation af værten. Herefter bliver der rystet cocktails sammen. Som I får lov at smage på og vurdere.

Smagsprøverne er naturligvis mindre end traditionelle cocktails, for det er jo ikke meningen, du skal gå fuld derfra. Men du skal altså stadig være minimum 18 år for at kunne deltage.

Der vil oftest også være anden forplejning også – som vand og snacks. Du vil kunne få tricks og tips til, hvordan du laver forfriskende cocktails, og du kan også stille spørgsmål undervejs.

Nogle arrangører giver ud over smagningen også undervisning, så det er en kombineret smagning og kursus.

Her kan du prøve en cocktailsmagning

Det er oftest i de større byer i landet disse arrangementer finder sted. Bl.a. kan du komme til cocktailsmagning i Aarhus, Kolding og København.

Men bor du ikke i nærheden af en by, hvor der afholdes sådanne arrangementer, så er det faktisk muligt at få en cocktailekspert hjem til dig selv eller til din arbejdsplads. Så kan du selv afholde en cocktailsmageaften.

Book online, eller bestil et gavekort

Hos udbyderne herunder kan du online enten booke en dato med det sammen, eller bestille et gavekort og booke senere.

Viser et enkelt resultat

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!