Klatring

Par der klatrer på en klatrevægHvad flytter du næste gang – højre eller venstre fod? Klatring er koncentration, styrke og mod, og du kan afprøve det både ude og inde overalt i Danmark. Test din højdeskræk, og se, hvad du egentlig tør med sjov klatring for hele familien. Bestil et gavekort, og book dit livs oplevelse i trætoppene, på klatrevæggen eller på Bornholms klipper. Se flere muligheder længere ned på siden.

Der er ingen bjerge i Danmark, men klatring er heldigvis stadig mulig både indendørs og udendørs. Test dit mod på en indendørs klatrevæg, eller udfordr din højdeskræk med rebklatring i trætoppene. Er du klar på lidt mere, så tag en klatretur på de rå klipper på Bornholm. Klatring er både for voksne og børn, og det er nemt at bestille et gavekort til oplevelsen.

Hvilke typer klatring findes der?

I Danmark findes der overordnet set tre typer klatring:

  • Indendørs klatring på kunstige klatrevægge
  • Udendørs klatring på reb i trætoppene
  • Udendørs klatring på ægte klippevægge

Læs mere om forskellen på de tre typer klatring herunder.

Klatring indendørs i alt slags vejr

Uafhængigt af det danske – lunefulde – vejr kan du altid klatre indendørs på kunstige klatrevægge.

Der er mange forskellige sværhedsgrader, og både børn og voksne kan prøve denne type klatring. Sikkerhedsseler gør oplevelsen tryg – særligt for nybegyndere.

Tør du være Tarzan for en dag?

I trætoppene har flere og flere herregårde, slotte og godser valgt at installere sjove rebbaner med mulighed for klatring for både store og små.

Det handler om at koordinere og koncentrere dig, så du holder balancen og kommer sikkert videre.

Prøv at klatre i den rå natur

Bornholms rå klipper byder på det, som de fleste nok forbinder med ’ægte klatring’.

Her afgør det næste skridt, om du kommer videre op ad den stejle klippeside, eller om sikkerhedsrebet skal gribe dig – endnu en gang. Prøv kræfter mod naturen, og overvind din frygt for højder.

Hvor er der klatreoplevelser i Danmark? Se udvalget her!

Der er flere steder i Danmark, hvor du kan klatre. Søger du klatreoplevelser på Sjælland, er der både udendørs klatring i rebbaner, og indendørs udfordringer på klatrevæggen. Vin du gerne prøve at klatre i Aarhus eller andre byer, byder de fleste på indendørs klatring, mens klatring på Bornholm er unik for sin mulighed for at klatre på udendørs klipper.

Find din favorit i udvalget herunder, og klik på Gå til shop knappen, så kan du købe et oplevelsesgavekort for 2.

Book oplevelsen hvor og hvornår, du har lyst, og betal med gavekortet – en nem ferieoplevelse eller en god gave til én, du holder af.

Viser alle 6 resultater

Copyright 2024 - Pilanto Aps