Kitesurfing og kitesurfing kurser

Kvinde der prøver kitesurfingGibber det i dig, når du ser en kitesurfer drøne hen over bølgerne og vende i luften? Så kan du prøve det af med en introduktion til kitesurfing eller et kitesurfing-kursus. Se, hvor i landet du kan komme ud at kitesurfe nederst på siden, uden at skulle investere i en masse dyrt grej. Og læs mere om kitesurfing lige nedenfor.

Mennesket mod elementerne.

Ja, du kan sikkert godt føle adrenalinen, bare du står på land, og ser kitesurferne drøne hen over bølgerne med et godt greb om barren og et fast blik på kiten – den drage, som giver dem fremdrift – mens de koordinerer kiteboardet, så de holder kursen. Og mærke suget i maven, når de erfarent vender i luften, for at suse tilbage igen.

Prøv om kitesurfing er noget for dig

Men for at komme ud at kitesurfe, skal du først investere i både kite, bar, kiteharness, kiteboard, våddragt og alt det andet udstyr, du skal bruge. Og lære at blive en rigtig kiteboarder.

Det er en bekostelig omgang. Så måske var det en ide, først at få en introduktion til kitesurfing i København, Aarhus eller ude på Cold Hawaii ved Klitmøller. Eller nede ved Farø ud for Møn, hvor mange tyske og danske kitesurfere mødes hver dag året rundt.

Her låner du både udstyr og våddragt – og får instruktion fra en erfaren kiteinstruktør i at komme i gang, og dine første ture på vandet. Og er det så noget, kan du altid tage et decideret kitesurfing-kursus et eller andet sted på Sjælland, Fyn eller i Jylland, alt efter hvad der er nærmest.

Giv et gavekort til kitesurfing i gave – eller som en oplevelse for to

Så drømmer du selv om at tjekke kitesurfing ud. Eller har du et familiemedlem eller en god ven, der ikke fabler om andet? Gå ønsk dig, eller giv et gavekort til kitesurfing. Eller til et kitesurfing-kursus. Eller køb to, og få en oplevelse ud af det sammen.

Se mulighederne her:

Viser alle 6 resultater

Copyright 2024 - Pilanto Aps