Rundvisning

Rundvisning i storbyenEn rundvisning i et museum, i et destilleri, i en park eller et hvilket som helst sted er en spændende oplevelse for to. Det giver stof til mange samtaler og giver også mange fælles minder. Book en rundvisning et eller andet sted i landet fra udvalget herunder, og glæd jer til en uforglemmelig, lærerig og spændende oplevelse.

Rundvisninger er en populær måde at udforske landets kulturarv og diverse attraktioner på. Med attraktioner fra teatre og museer over destillerier og vingårde til slotte og parker – ja, endda fængsler – får du en bred vifte af spændende oplevelser i Danmark.

Gå på opdagelse i Danmark med en rundvisning

I får meget mere ud af en seværdighed med en rundvisning. Her får I nemlig fortalt oplysninger og historier, som I ikke ville få, hvis I gik alene rundt og kiggede og læste på skilte eller på nettet.

Og der er mange steder og attraktioner i Danmark, hvor du kan få rundvisninger.

I København er mulighederne for spændende oplevelser mange. Du kan f.eks. blive vist i rundt på forskellige museer, som Nationalmuseet eller Statens Museum for kunst. Eller på slotte som Rosenborg eller Christiansborg slot.

I Aarhus kan du opleve Aarhus Kunstmuseum, der ikke kun byder på kunst, men også guidede ture om museets unikke arkitektur. Og så er der Den Gamle By i Aarhus, som jo nærmest er en rejse tilbage i tiden.

Aalborg byder bl.a. på rundvisninger i et af byens vartegn, Aalborgtårnet, hvor I også kan få lidt at spise og drikke.

I Odense vil det være oplagt at besøge H. C. Andersens Hus, Nordsøen Oceanarium eller Odense Teater.

De fleste byer byder også på oplevelser i destillerier og vingårde, hvor I naturligvis vil få mulighed for at smage på noget af det, der bliver brygget.

Book en spændende oplevelse

Fra udvalget herunder kan du nemt og hurtigt booke lige nøjagtig den rundvisning, du drømmer om. Har du ikke helt styr på, hvilken dato du/I har tid, så køb et gavekort, og book senere.

Viser alle 42 resultater

Copyright 2024 - Pilanto Aps