Kagekursus

Person på kagekursusEr du ikke helt tilfreds med dine bage-kage-evner, eller vil du bare gerne lære endnu mere om at bage kager, så tilmeld dig et kagekursus. Tag en god ven med, så du har én at dele oplevelsen med – også bagefter, når kurset er forbi. Herunder kan du læse mere om, hvad du kan lære på et kagekursus, og nederst på siden kan du booke dig ind på et.

Er du den type, som synes, at dine kager altid mislykkes, så det dér med kager, det bliver ikke til meget mere end småkagerne til jul, lagkagen til fødselsdage og formkager lavet af et pulver, når der kommer gæster? Tag et kagekursus, og bliv familiens mesterkagebager.

Hvad får du ud af et kagekursus?

Der findes flere forskellige kagekurser. Nogle kurser har fokus på en speciel type kager. Det kan f.eks. være macarons, konditorkager eller surdejskager. Andre kurser har en lidt bredere vift af bagværk.

Uanset hvilket kagekursus, du vælger, så vil du lære de grundlæggende teknikker omkring det at bage og måske pynte – afhængig af kursets fokusområde. Du får selvfølgelig også selv fingrene i dejen. Derudover får du måske nogle opskrifter, du ikke kendte i forvejen, smagsprøver og eventuelle rester med hjem.

Her afholdes der kagekurser

Fra Gedser til Skagen – du kan finde kagekurser overalt i landet. Findes der ikke et kursus lige i nærheden af dig, så kunne det måske være en god idé at tage på storby-weekend og gøre den lidt anderledes ved at tage et kursus i at bage kager.

Der afholdes ofte kagekurser i både Odense, Vejle, Aarhus, Aalborg, Roskilde og København. Så hvad enten din weekendtur skal foregå på Fyn, Jylland eller Sjælland, så er der mulighed for at få et kagekursus.

Book en tid online, eller bestil et gavekort

Find det kursus, du ønsker at deltage i fra mulighederne herunder, og book i dag, eller bestil et gavekort, og book senere.

Viser alle 6 resultater

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!