SUP kursus

Personer på SUP kursusKunne du tænke dig en spændende udendørs hobby? Tag et SUP kursus. SUP surfing er en sjov og alsidig aktivitet, der er en kombination af fitness, eventyr og surfing. Og så er det en fantastisk måde at nyde vandet og naturen på. Tjek mulighederne for, hvor du kan tage et kursus i SUP surfing nederst på siden, og book i dag.

Du behøver som sådan ikke noget udstyr for at tage et SUP kursus. Det skulle da lige være et håndklæde og noget tøj, der tåler vand. Og så måske solcreme – solen kan være skarp på vandet. Men derudover så vil alt nødvendigt udstyr – bræt, paddle og leash – være parat til dig på kursusstedet.

Hvad er SUP surfing?

SUP står for Stand Up Paddleboarding. Med andre ord står du på et bredt surfbræt og padler dig gennem vandet og fanger måske en bølge, du kan surfe på.

På et SUP kursus lærere du padleteknikken, som er afgørende for at kontrollere retningen og holde balancen – især når du fanger bølger. Efter et SUP kursus er du klar til at stå på egne ben. Og så skal du altså ud at investere i det nødvendige udstyr.

SUP kurser findes både for enkeltpersoner og for flere personer sammen. Så I kan komme afsted hele familien eller måske arbejdspladsen.

Du kan også finde kurser til både børn og voksne.

Her kan du tage et SUP kursus

Hvad enten du bor på Sjælland, Fyn eller i Jylland, så er der garanteret et kursus i SUP surfing i nærheden. I hvert fald i de større byer – København, Odense, Aarhus og Aalborg.

Eller du kan tage en tur til Samsø, hvor der også afholdes kurser i den spændende vandsport.

Find et kursus, og book i dag

Er du klar til at gå i gang med at lære at SUP surfe? Find et kursus, hvor det passer dig bedst at lære at navigere på bræt, og bestil et gavekort, eller book en tid allerede i dag.

Viser alle 9 resultater

Copyright 2024 - Pilanto Aps