Djævleræs

Hjulspor på en bane hvor der kan køres djævleræsDjævleræs – enhver fartdjævels drøm! Spænd hjelmen og tryk speederen i bund, så du kommer hurtigst rundt på banen i konkurrencen mod de andre. Giv en udfordring på et gavekort til djævleræs, eller forær en uforglemmelig fartoplevelse til næste fødselsdag. Du finder oplevelser med djævleræs herunder, køber et gavekort og booker en tid, når det passer dig eller gavekortmodtageren.

Fræs afsted i et hæsblæsende ræs, og få adrenalinen helt i top! Det handler om at trykke speederen i bund, og med det rette udstyr kan du i god sikkerhed få en sjov dag med venner på banen. Lån af bil og sikkerhedsudstyr indgår naturligvis i oplevelsen. Find oplevelser med ræs flere steder i landet, og køb et gavekort til oplevelsen online.

Hvad er djævleræs?

Djævleræs er vanvittig hurtigt og sjovt bilræs på en lukket bane. På tid kører du så hurtigt, som du kan, om kap med de andre deltagere banen rundt. At køre djævleræs er at trykke speederen i bund og bare fræse derudaf.

Bilen til ræset på bane bliver stillet til rådighed sammen med hjelm og andet udstyr, som nakkekrave og hjelmhue. Ofte er der masser af mudder eller støv på banen, så det kan blive en beskidt omgang – med beskidte tricks for at vinde.

Giv dine venner en udfordring med et gavekort til djævleræs – men kun hvis du selv har en fartdjævel i dig!

Kør djævleræs her

Du kan køre djævleræs på Sjælland eller i Nordjylland og flere andre steder i landet, hvor der findes lukkede motorbaner.

Til djævleræs alle steder i landet gælder de samme regler:

  • Du skal være fyldt 18 år
  • Dit kørekort skal være gyldigt
  • Ingen påvirkning af alkohol

Derudover skal du passe ekstra på, hvis du er gravid, har hjerteproblemer eller lider af forhøjet blodtryk. Det er ikke meningen, at bilerne skal ramme hinanden i djævleræs, men det kan ske.

Hvordan kommer du ud at køre ræs? Se udvalget af oplevelser her!

Det første, du skal gøre, hvis du gerne vil ud at køre djævleræs på bane, er at finde den ønskede oplevelse i udvalget herunder. Herefter skal du købe et gavekort.

Et oplevelsesgavekort til raceroplevelser giver dig adgang til en bestemt bane i Danmark med et vist antal omgange. Når du eller gavekortmodtageren er klar til at køre, bookes tiden på banen online direkte hos udbyderen eller via gavekortets hjemmeside, og gavekortet aktiveres. På banen medbringes gavekortet som betaling.

Køb et gavekort som en udfordring til en god ven, eller forær det som gave til en fartdjævel i din omgangskreds – det vil garanteret score max på oplevelsesspeedometeret!

Viser et enkelt resultat

Copyright 2024 - Pilanto Aps