Champagnesmagning

Glas med champagne til champagnesmagningForfriskende, fortryllende, forførende bobler serveret i det helt rigtige glas, der gør oplevelsen og smagen endnu bedre. Forkæl din ægtefælle eller kæreste med en champagnesmagning for to. Det giver pluspoint på kontoen. Bestil et gavekort, eller book en tid hos en af vores samarbejdende arrangører nederst på siden.

Det kan være en god idé ikke at tage bilen til sådan en smagning. For selvom I ikke skal hælde uanede mængder af champagne ned, så skal I over nogle timer smage på flere forskellige slags champagne. Så tag bussen, eller bestil en taxa.

En sjov og lærerig smagsoplevelse

Ved en champagnesmagning handler det ikke kun om at smage på forskellige champagner. Du får også viden om de forskellige typer af champagne. Og lærer måske endda også, hvordan du vurderer champagne ud fra farve, bouquet, smag, body, finish og boblerne.

Derudover kan du også komme til at høre om, hvilke druer der bruges til f.eks. Blanc de Blancs, Blanc de Noir, Rosé champagne osv.

Prøv en champagnesmagning, uanset hvor i landet du bor

Der bliver arrangeret champagnesmagning overalt i landet. Så uanset om du bor på Sjælland, Fyn eller i Jylland, har du mulighed for at smage de gyldne dråber.

Og det er ikke kun i de større byer, som København, Aarhus, Odense, Aalborg, Vejle eller Herning – bare for at nævne nogle – du har muligheden. For du kan bestille et DIY-champagnesmagningskit, hvor du modtager champagne og oplysninger om boblerne, I skal nyde. Eller du kan bestille et homeparty med guide.

Så slipper du også for problematikken med at skulle køre hjem bagefter – men husk, at det skal dine gæster.

Book en tid

Herunder har vi samlet en række arrangører, der afholder champagnesmagninger. Det gør det nemt og hurtigt for dig at booke en tid eller købe et gavekort.

Bestil, eller book online i dag, og glæd dig til at nyde de kølige bobler sammen med én, du holder af.

Viser alle 3 resultater

Copyright 2024 - Pilanto Aps