Ginsmagning for 2

Ginsmagning er mere end bare en smagsoplevelse i topklasse. Den byder også på både historie og socialisering. Det er en oplevelse, der kan være lærerig og ikke mindst spændende for dig, og en du holder af. Få mere inspiration, og find en gin-oplevelse, du kan give i gave – eller nyde selv.

Ginsmagning er en gave, alle vil holde af, som elsker denne helt særlige driks særkender. Det gælder både de dedikerede gin-elskere og de skarpe skeptikere. For uanset hvad dit forhold til gin er, kan du være sikker på, at du ser gin med nye og kærlige øjne efter at have oplevet en ginsmagning.

Hos TrueStory.dk finder du nemlig de bedste og mest spændende gin-oplevelser. Oplevelsestjenesten TrueStory.dk er for dig, der er på jagt efter den perfekte gave, der skaber glæde hos både modtager og giver.

En oversæt glæde

De fleste kender til vinsmagning og ølsmagning. Ginsmagning er derimod en oversæt glæde. Gin er nemlig mere end smagen af de enebær, der har givet drikken sit navn (efter genièvre, der betyder enebær på fransk).

Der findes et utal af unikke gin-varianter. Alene herhjemme produceres der i dag over 50 forskellige slags gin. Prøv blandt andet gin med smag af citrusfrugter, lakridsrod, havtorn eller krydderier som korianderfrø og kanel.

Du har ikke smagt gin rigtigt, før du har oplevet en ginsmagning, der bringer dig hele vejen rundt i det store ginunivers.

Ginsmagning – en oplevelse bedst for to

Det kan være en kunst at købe den rette gave. Ginsmagning for 2 kan dog nemt ende med at blive gaven, du aldrig glemmer. For dejlig smag og hyggeligt selskab er vigtige ingredienser, når hverdagen skal piftes op.

Så skal din kæreste forkæles, eller mangler du en perfekt gave til din gode ven eller dine forældre, er det derfor nu du skal slå til. Du kan være sikker på, at ginsmagning vil skabe både overraskelse og glæde hos en, der lige som dig værdsætter gin og andre gode, stærke sager.

Samtidig kan du komme tættere på det menneske, du deler oplevelsen med. Derfor er ginsmagning for 2 perfekt til både nye og gamle relationer. Du kan nyde din ægtefældes gode selskab og genoplive kærligheden. Eller du kan tage daten med, så I sammen kan starte forholdet med et fælles gin-eventyr.

Giv sanserne en ny oplevelse uanset, hvor du bor

Du kan komme på gin-eventyr uanset, hvor i Danmark du bor. For du kan finde spænende muligheder for ginsmagning i både København, Aarhus og Kolding. Ginsmagning er derfor perfekt, både, hvis du er på jagt efter en spændende oplevelse i nærområdet, eller hvis du vil spice din sightseeing op med en ekstra god oplevelse i nye rammer.

Find en ginsmagning her!

Så bestil et oplevelseskort på ginsmagning i dag – og glæd nogen, du holder af.

Viser 11 ud af 11 resultater
Ginsmagning & Middag på Restaurant Loftet
Ginsmagning & Middag på Restaurant…
Pris 700.00 DKK.
Ginsmagning & rundvisning hos Nordisk Brænderi
Ginsmagning & rundvisning hos Nordisk…
Pris 250.00 DKK.
Ginsmagning & Tapas hos Two Socks Christianshavn
Ginsmagning & Tapas hos Two Socks…
Pris 425.00 DKK.
Ginsmagning & Tapas hos Two Socks Halmtorvet i København
Ginsmagning & Tapas hos Two Socks…
Pris 425.00 DKK.
Ginsmagning & Tapas hos Two Socks Studiestræde i København
Ginsmagning & Tapas hos Two Socks…
Pris 425.00 DKK.
Ginsmagning hos Copenhagen Distillery
Ginsmagning hos Copenhagen Distillery
Pris 349.00 DKK.
Ginsmagning hos Ginbutikken
Ginsmagning hos Ginbutikken
Pris 299.00 DKK.
Ginsmagning hos SmagFørst
Ginsmagning hos SmagFørst
Pris 299.00 DKK.
Ginsmagning hos Trekantens Bartender
Ginsmagning hos Trekantens Bartender
Pris 400.00 DKK.
Ginsmagning hos Trolden Destilleri
Ginsmagning hos Trolden Destilleri
Pris 199.00 DKK.
Ginsmagning på Njord Gin Distillery
Ginsmagning på Njord Gin Distillery
Pris 399.00 DKK.