Hvor skal man tage på Glamping i Sønderjylland?

Det nyeste begreb i campingverdenen er "Glamping". Glamping er en kombination af ordene "camping" og "glamourøs", hvilket betyder, at denne nye trend tilbyder en traditionel campingferie, men i stedet for en gammel campingvogn eller et utæt telt, får man en følelse af at være på et luksushotel.

Idéen bag Glamping er at nyde naturen uden at det er for hårdt, så du kan have alle hjemmets bekvemmeligheder, mens du nyder din tid udenfor. Med så mange mennesker, der lever i hektiske byer i dag, er det ikke underligt, at antallet af Glampere vokser - de søger efter måder at komme væk fra hverdagens stress og nyde sig selv.

Find flere oplevelser med glamping lige her eller læs videre i denne artikel for at finde gode steder at prøve glamping i Sønderjylland.

Fordelene ved Glamping

Glamping giver dig mulighed for at nyde landskabet og tilbringe tid i naturen, men stadig have en luksuriøs ferie med god mad og godt selskab, og en dejlig varm seng at sove i. Glamping er i princippet et luksushotel i det fri. Man får nogle virkelig dejlige faciliteter og skulle man være uheldig med vejret, så skal man ikke frygte at drukne i sit telt.

Glamping er, som navnet antyder, luksusudgaven af en god gammeldags campingferie. De samme oplevelser, bare lækkert og komfortabelt, og med en følelse af at være tæt på naturen (selvom man sover i et luksustelt, eller i en luksus campingvogn). Glamping giver dig mulighed for at kombinere en oplevelse i naturen, med en ferie på et luksushotel.

Prøv Glamping i Sønderjylland!

Tønder camping er, udover at være en fantastisk by i en fantastisk del af Danmark, et af de steder i landet der tilbyder glamping, og glamping i Tønder er i sig selv en oplevelse, for man er omringet af lækker natur, men stadig tæt på større byer, som f.eks. Aabenraa og Haderslev i Danmark, samt Flensborg og Hamborg i Tyskland.

Du kan f.eks. nyde den dejlige danske natur, med en velfortjent kold øl, som du har hentet i Tyskland, da du lige var et hurtigt smut over grænsen. Eller du kan pakke mad- og kølekasser, og køre på en en-dags-ferie til Tyskland. Sønderjylland generelt, er en utroligt lækker del af Danmark, som har ufatteligt meget at byde på.

Glamping i andre lande

Det er ikke kun i Danmark at glamping er blevet populært. Du kan f.eks. tage på glamping ferie i USA, hvor du kan du se nogle af de mest betagende landskaber i verden. Du kan også tjekke glamping steder i Skotland, som er et fantastisk sted at tage på ferie, hvis du ønsker at udforske landskabet og nyde nogle virkelig frodige og anderledes omgivelser, end dem du er vant til herhjemmefra.

Glamping er blevet utroligt populært over hele verden, fordi det giver folk, der ønsker at opleve naturen, en måde at gøre det på, hvor de ikke skal gå på kompromis med deres levestandarder, men stadig kan være udenfor, og leve i luksus. Glamping er kommet for at blive og vi forudser at der vil dukke flere og flere glamping pladser op, i løbet af de næste par år, og muligvis vil det også erstatte charterferien, som danskernes foretrukne rejseform.